Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Smits kozijnen Duurzame kozijnen
Kunststof kozijn op maat gemaakt.

Met onze dealers maken wij het verschil

Online reken- & bestelmodule
Kozijnen & glas in 1 levering
Service in eigen huis
Actieve marketingondersteuning
Smits kozijnen project huis.

Samenwerken met Smits Kozijnen 

Als Nederlandse fabrikant van duurzame kozijnen en isolatieglas werken we samen met een hecht dealernetwerk in het hele land. Zij zijn stuk voor stuk specialist in het adviseren, verkopen, leveren en monteren van onze kozijnen. Altijd dichtbij voor het leveren van vakmanschap & service op een hoog niveau. Én met een lokaal persoonlijk gezicht voor hun klanten.

Persoonlijk en dichtbij

Smits Kozijnen gaat voor langdurige samenwerkingsverbanden met dealers. Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn hierbij onze uitgangspunten. Gelukkig hebben we ook veel te bieden. Dat hebben we samengevat in onze dealerbeloften. Geïnteresseerd om dealer te worden? Neem dan gerust even contact op. We vertellen je graag meer.  

Ben jij geïnteresseerd in het samenwerken met Smits Kozijnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Met Smits kun je bouwen!

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze dealerbeloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Smits vrachtwagen - eigen transport.

Dealer worden?

Bij Smits Kozijnen breiden we uit en zijn wij opzoek naar kwalitatieve uitbreiding van ons dealernetwerk. Wij bieden een uitstekend pakket aan goede voorwaarden voor een succesvol partnership. Zo ondersteunen we onze dealers op veel fronten. Met technische kennis, showroominrichting, online reken & bestelmodule, verkoopondersteuning en met het genereren van nieuwe leads in jouw regio. Zo kan elke dealer in zijn eigen verzorgingsgebied een optimaal rendement behalen.

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas dealers, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Onze dealers, altijd in de buurt

Bekijk onze dealers